Adatkezelési tájékoztató

A Négy Évszak Training Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 7054 Tengelic, Óvoda utca 9.; cégjegyzékszám: 17-09-012577; továbbiakban: „Szolgáltató”) 2018. május 25. napjától kezdődően a jelen adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli az alábbi domain neveken található honlapokon a személyes adatait. A tájékoztató utolsó módosításának dátuma: 2023. szeptember 24., az ekkor hatályba lépő pont a 2.9.

Weboldalak Weboldalak
https://negyevszaktrening.hu https://kaszatamas.hu
https://mlmnap.hu https://kaszatamas.eu
https://kaszanap.hu https://nemszamit.hu
https://exmen.hu https://lezarasspecialista.hu
https://ertekesitesitrening.net https://kaszabook.hu
http://kaszatamas.shp.hu http://negyevszaktrening.shp.hu
https://magyarmese.hu https://lezaras.online

1. Az adatkezelő és az adatkezelésre jogosult személyek, adatvédelmi tisztviselő

A személyes adatai kezelésére a Négy Évszak Training Kft. (székhely: 7054 Tengelic, Óvoda utca 9.; cégjegyzékszám: 17-09-012577) - Szolgáltató - jogosult. A Szolgáltatóval az info(kukac)kaszatamas.hu e-mail címen vagy a Szolgáltató székhelyére küldött postai levél útján léphet kapcsolatban.

A személyes adataihoz a Szolgáltató ügyvezetője fér hozzá. A Szolgáltató adatvédelmi tisztviselőt nem nevezett ki, tekintettel arra, hogy nem folytat olyan tevékenységet, amely a Szolgáltató részére az adatvédelmi tisztviselő kinevezését szükségessé tenné.

2. Az adatkezelés célja és jogalapja, a személyes adatok címzettjei, az adatkezelés időtartama

2.1. Hírlevél küldés

Adatkezelés célja: névre szóló hírlevél küldése, információk megosztása.

Adatkezelés jogalapja: a hozzájárulása, amit az [Elfogadom] gombra kattintással ad meg.

Személyes adatok címzettjei: a Szolgáltató számítógépes rendszerének karbantartási feladatait ellátó Bladerunner IT Betéti Társaság (székhely: 1068 Budapest, Király u. 80.); a Szolgáltató honlapjának karbantartását végző TRIANITY Szolgáltató, Kutató-Fejlesztő és Kereskedelmi Kft. (székhely: 1119 Budapest, Andor utca 21. C. ép. földszint 1.), és a Szolgáltató szerverének szerverterem-szolgáltatója a Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. (székhely: 1144 Budapest, Ormánság u. 4. X. em. 241.).

Adatkezelés időtartama: a hírlevélre történő feliratkozástól az arról való leiratkozás időpontjáig tartó időtartam.

Hozzájárulás visszavonása: a hírlevélküldéshez adott hozzájárulását a hírlevélben található „Leiratkozás” gombra kattintással bármikor visszavonhatja.

2.2. Rendezvényre jelentkezés, regisztráció rendezvényre

Adatkezelés célja: a rendezvényen részt venni kívánó személyek regisztrálása, szerződés megkötése és részvételi díj kiszámlázása.

Adatkezelés jogalapja: az Ön hozzájárulása a regisztráció tekintetében, szerződés teljesítése a rendezvényen való részvétel tekintetében és jogi kötelezettség teljesítése a számviteli bizonylat kiállítása tekintetében.

Személyes adatok címzettjei: a Szolgáltató számítógépes rendszerének karbantartási feladatait ellátó Bladerunner IT Betéti Társaság (székhely: 1068 Budapest, Király u. 80.); a Szolgáltató honlapjának karbantartását végző TRIANITY Szolgáltató, Kutató-Fejlesztő és Kereskedelmi Kft. (székhely: 1119 Budapest, Andor utca 21. C. ép. földszint 1.), és a Szolgáltató honlapjának szerverszolgáltatója a Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. (székhely: 1144 Budapest, Ormánság u. 4. X. em. 241.), a Szolgáltató részére online bankkártyával történő fizetést lehetővé tevő terminál szolgáltatást biztosító OTP Mobil Kft. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 135-139. B. ép. 5. emelet), a Szolgáltató részére számlázási tevékenységet végző KBOSS.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhely: 1031 Budapest, Záhony utca 7.).

Adatkezelés időtartama: amennyiben a rendezvényen való részvétel díját nem egyenlíti ki a 8 napos fizetési határidőn belül, akkor a rendezvényre való jelentkezés tekintetében a jelentkezéstől számított 8. nap eltelte, amennyiben a rendezvényen való részvétel díját kiegyenlíti, akkor a rendezvényen való részvételt követő 6 hónap és a számviteli bizonylat kezelés tekintetében a bizonylat kiállításától számított 8. év eltelte.

Hozzájárulás visszavonása: a személyes adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja a rendezvényen való részvételtől elállás esetén.

2.3. Kiadványok értékesítése

Adatkezelés célja: kiadványok értékesítése és kiszállítása a vásárlók részére.

Adatkezelés jogalapja: szerződés teljesítése a természetes személy részére történő értékesítés esetén a rendelési és szállítási adatok tekintetében, jogi kötelezettség teljesítése a számviteli bizonylat kiállítása tekintetében, illetőleg jogos érdek a nem természetes személy részére történő rendeléshez tartozó kapcsolattartási adatok tekintetében (a Szolgáltató jogos érdeke, hogy kapcsolatot tudjon tartani a vásárlóval a termék értékesítése és kiszállítása tekintetében).

Személyes adatok címzettjei: a Szolgáltató számítógépes rendszerének karbantartási feladatait ellátó Bladerunner IT Betéti Társaság (székhely: 1068 Budapest, Király u. 80.); a Szolgáltató honlapjának karbantartását végző TRIANITY Szolgáltató, Kutató-Fejlesztő és Kereskedelmi Kft. (székhely: 1119 Budapest, Andor utca 21. C. ép. földszint 1.), és a Szolgáltató honlapjának szerverszolgáltatója a Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. (székhely: 1144 Budapest, Ormánság u. 4. X. em. 241.), a Szolgáltató részére online bankkártyával történő fizetést lehetővé tevő terminál szolgáltatást biztosító OTP Mobil Kft. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 135-139. B. ép. 5. emelet), a Szolgáltató részére számlázási tevékenységet végző KBOSS.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhely: 1031 Budapest, Záhony utca 7.).

Adatkezelés időtartama: a rendelési és szállítási adatok tekintetében a rendelés teljesítésétől számított egy hónap és a számviteli bizonylat kezelés tekintetében a bizonylat kiállításától számított 8. év eltelte.

2.4. Panaszkezelés

Adatkezelés célja: vásárlói panasz kezelése.

Adatkezelés jogalapja: jogi kötelezettség teljesítése.

Személyes adatok címzettjei: elektronikus úton benyújtott panasz esetén a Szolgáltató számítógépes rendszerének karbantartási feladatait ellátó Bladerunner IT Betéti Társaság (székhely: 1068 Budapest, Király u. 80.); a Szolgáltató honlapjának karbantartását végző TRIANITY Szolgáltató, Kutató-Fejlesztő és Kereskedelmi Kft. (székhely: 1119 Budapest, Andor utca 21. C. ép. földszint 1.), és a Szolgáltató honlapjának szerverszolgáltatója a Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. (székhely: 1144 Budapest, Ormánság u. 4. X. em. 241.), papírlapon benyújtott panasz esetén nem adja át a személyes adatait Szolgáltató más személy részére.

Adatkezelés időtartama: a panaszról készült jegyzőkönyv és a panaszra adott válasz másolata tekintetében 5 (öt) év.

2.5. Excalibur-díj

Adatkezelés célja: Terjeszkedési Díj díjazottjainak díjazása.

Adatkezelés jogalapja: az Ön hozzájárulása, amit a díjra pályázással ad meg.

Személyes adatok címzettjei: a Szolgáltató számítógépes rendszerének karbantartási feladatait ellátó Bladerunner IT Betéti Társaság (székhely: 1068 Budapest, Király u. 80.); a Szolgáltató honlapjának karbantartását végző TRIANITY Szolgáltató, Kutató-Fejlesztő és Kereskedelmi Kft. (székhely: 1119 Budapest, Andor utca 21. C. ép. földszint 1.), és a Szolgáltató honlapjának szerverszolgáltatója a Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. (székhely: 1144 Budapest, Ormánság u. 4. X. em. 241.).

Adatkezelés időtartama: a díjra való pályázástól a díjazást követő 30 napig a díjat el nem nyert személyek tekintetében és a díjra való pályázástól a hozzájárulás visszavonásáig a díjazott esetén.

2.6. Regisztráció díjmentes előadásra, tréningre

Adatkezelés célja: a rendezvényen részt venni kívánó személyek regisztrálása, kapcsolattartás.

Adatkezelés jogalapja: az Ön önkéntes hozzájárulása a regisztráció tekintetében.

Személyes adatok címzettjei: a Szolgáltató számítógépes rendszerének karbantartási feladatait ellátó Bladerunner IT Betéti Társaság (székhely: 1068 Budapest, Király u. 80.); a Szolgáltató honlapjának karbantartását végző TRIANITY Szolgáltató, Kutató-Fejlesztő és Kereskedelmi Kft. (székhely: 1119 Budapest, Andor utca 21. C. ép. földszint 1.), és a Szolgáltató honlapjának szerverszolgáltatója a Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. (székhely: 1144 Budapest, Ormánság u. 4. X. em. 241.), a Szolgáltató vezető franchise partnere, aki a díjmentes lezárási tréninget szolgáltatja, az OT-Tréning Kft. (székhely: 1157 Budapest, Zsókavár u. 39 IX/36.).

Adatkezelés időtartama: az ingyenes rendezvényre történő jelentkezéstől az adatkezelési hozzájárulás visszavonásának időpontjáig tartó időtartam.

Hozzájárulás visszavonása: a személyes adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja.

2.7. Személyes kapcsolattartás mobil applikáción keresztül

Adatkezelés célja: a személyes kapcsolattartás megkönnyítése mobil applikáción keresztül; az applikációban regisztráló személyek számára szolgáltatási igényfelmérés, illetve közvetlen üzenetküldési lehetőség biztosítása, kiadványok értékesítése.

Adatkezelés jogalapja: az Ön önkéntes hozzájárulása a mobil applikáció letöltése, telepítése, illetve az applikációban történő regisztráció vagy az applikációban történő bármilyen önkéntes adatszolgáltatás tekintetében.

A kezelt adatok köre: amit Ön önkéntesen a regisztráció, egy igényfelmérés vagy egy kiadvány vásárlás során megad, illetve a mobil applikációk működési sajátossága miatt az Ön mobil eszközeinek azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során azonosítóként generálódnak, és melyeket az applikációt szolgáltató fejlesztő cég rendszere, a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít, amelyek nélkül pl. chat, illetve üzenetküldés nem jöhetne létre.

Személyes adatok címzettjei: a Szolgáltatón kívül, a Szolgáltató részére iPhone és Android mobil applikációt fejlesztő MOVELEX Kft. (Székhely: 2113 Erdőkertes, Erdőkerülő utca 42.; adószám: 25044667-2-13), valamint az applikációt fejlesztő vállalkozás tárhelyszolgáltatója, a RACKFOREST Kft. (Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.; adószám: 14671858-2-41).

Adatkezelés időtartama: az applikáció letöltésétől, illetve telepítésétől kezdődő és az adatkezelési hozzájárulás visszavonásának időpontjáig tartó időtartam.

Hozzájárulás visszavonása: a személyes adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja, a letöltött és telepített mobil applikációt bármikor letörölheti a mobil eszközéről.

2.8. Fotófeltöltés a mobil applikációba

Adatkezelés célja: a személyes kapcsolattartás megkönnyítése mobil applikáción keresztül, a felhasználóval könnyebb kommunikálni, ha látható a profilképe.

Adatkezelés jogalapja: az Ön önkéntes hozzájárulása a mobil applikáció letöltése, telepítése, illetve az applikációban történő regisztráció vagy az applikációban történő bármilyen önkéntes adatszolgáltatás tekintetében.

A kezelt adatok köre: az Ön által feltöltött profil kép, fotó.

Személyes adatok címzettjei: A feltöltött profil képet kizárólag a felhasználó látja, valamint a Társaságon kívül technikai okok miatt a Társaság részére iPhone és Android mobil applikációt fejlesztő MOVELEX Kft. (Székhely: 2113 Erdőkertes, Erdőkerülő utca 42.; adószám: 25044667-2-13), valamint az applikációt fejlesztő vállalkozás tárhelyszolgáltatója, a RACKFOREST Kft. (Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.; adószám: 14671858-2-41).

Adatkezelés időtartama: a profil fotó feltöltésétől annak letörléséig, vagy az applikáció törléséig terjedő időszak.

Hozzájárulás visszavonása: a személyes adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja, a letöltött és telepített mobil applikációt bármikor letörölheti a mobil eszközéről. Az app törlésével a feltöltött fotó is törlődik.

A mobil app letöltési linkje: https://szuper.app/kaszatamas/

2.9. Bankkártyás fizetés hordozható kártyaterminálon keresztül

Adatkezelés célja: kiadvány- vagy szolgáltatásértékesítés esetén az online fizetés biztosítása

Adatkezelés jogalapja: az Ön önkéntes hozzájárulása a bankkártyás fizetés tekintetében.

A kezelt adatok köre: az Ön által megadott, a fizetési tranzakció azonosításához szükséges adatok.

Személyes adatok címzettjei: A bankkártyával történő fizetés érdekében az adatkezelő adatfeldolgozója, aki egyben önálló adatkezelő is: SumUp Payments Limited, 32 – 34 Great Marlborough St, W1F 7JB, London, UK. E-mail címe: DPO@sumup.com

Adatkezelés időtartama: a számviteli bizonylat kezelés tekintetében a bizonylat kiállításától számított 8. év eltelte, illtve a SumUp Payments Limited adatkezelési szabályzatában megadott idő: https://www.sumup.com/hu-hu/adatvedelem/.

3. Az adatkezelési tájékoztató módosítása

3.1. A Szolgáltató a jelen adatkezelési tájékoztatót bármikor módosíthatja. A módosított adatkezelési tájékoztatót az adatkezelési tájékoztatóban megjelölt naptól kell alkalmazni, feltéve, hogy az adatkezelési tájékoztatót a Szolgáltató a honlapján nyilvánosságra hozza.

3.2. A Szolgáltató értesíti Önt az adatkezelési tájékoztató módosításáról a Szolgáltató rendelkezésére álló e-mail címén.

4. Adatkezeléssel kapcsolatos jogai

4.1. Hozzáféréshez való jog

Tájékoztatást kérhet a személyes adatairól, ha a Szolgáltató kezeli az Ön személyes adatait. Ebben az esetben a következő információkra jogosult: (i) az adatkezelés célja; (ii) az érintett személyes adatok kategóriái; (iii) a kezelt személyes adatok címzettjei vagy jövőbeli címzettjei; (iv) a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama vagy az időtartam meghatározásának szempontjai; (v) a személyes adatok helyesbítéséhez, törléséhez vagy kezelésének korlátozásához való joga, valamint a személyes adatok kezelése elleni tiltakozáshoz való joga; (vi) a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga; (vii) a személyes adatok forrására vonatkozó információ, ha a személyes adatokat nem közvetlenül Öntől gyűjtötték; illetve (viii) az automatizált döntéshozatal ténye, legalább az alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk, hogy a személyes adatok kezelése milyen jelentőséggel bír és Önre nézve milyen várható következményekkel jár.

A Szolgáltató erre irányuló kérése esetén a kezelt személyes adatai másolatát az Ön rendelkezésére bocsátja.

4.2. Helyesbítéshez való jog

Amennyiben bejelenti a Szolgáltató részére, hogy a személyes adatai megváltoztak, akkor a Szolgáltató indokolatlan késedelem nélkül helyesbíti az Ön pontatlan személyes adatait vagy kiegészíti az Ön hiányos személyes adatait.

4.3. Törléshez való jog

A Szolgáltató indokolatlan késedelem nélkül törli az Ön személyes adatait, ha (i) a Szolgáltatónak nincs szüksége a személyes adatokra abból a célból, amely célból gyűjtötte vagy kezelte, (ii) Ön a hozzájárulását visszavonta és az adatkezelésnek nincs más jogalapja (hozzájáruláson alapuló adatkezelés esetén), (iii) a Szolgáltató személyes adatait jogellenesen kezelte, vagy (iv) a Szolgáltató jogi kötelezettsége teljesítéséhez köteles a személyes adatokat törölni.

Kérésére a Szolgáltató indokolatlan késedelem nélkül, legkésőbb a kérés beérkezésétől számított 3 munkanapon belül, törli az Ön személyes adatait.

A Szolgáltató a személyes adatokat nem törli, ha az adatkezelés (i) a személyes adatok kezelését előíró, a Szolgáltatóra alkalmazandó jogi kötelezettség teljesítése, illetőleg (ii) jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez szükséges.

4.4. Adatkezelés korlátozásához való jog

A személyes adatok kezelésének korlátozását kérheti, ha (i) vitatja a személyes adatok pontosságát, (ii) az adatkezelés jogellenes és a személyes adatok törlését ellenzi, (iii) a Szolgáltatónak a személyes adatokra adatkezelés céljából nincs szüksége, azonban Ön jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez a személyes adatok korlátozását igényli.

Az adatkezelés korlátozása esetén a Szolgáltató a személyes adatok tárolása kivételével csak az Ön hozzájárulásával vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez vagy más személy jogainak védelme érdekében vagy az Európai Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből kezelheti.

A Szolgáltató az adatkezelés korlátozásáról és annak feloldásáról tájékoztatja Önt a korlátozást, illetve a feloldást megelőzően.

4.5. Adathordozhatósághoz való jog

Kérése esetén a Szolgáltató a rendelkezésére bocsátott személyes adatait tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formában kiadja, amennyiben az adatkezelés szerződés teljesítésén vagy hozzájáruláson alapul és a személyes adatai kezelés automatizált módon (nem papírlapon) történik.

5. Jogsértések kezelése

Jogsértés esetén fordulhat a Szolgáltatóhoz a info@kaszatamas.hu e-mail címen vagy panaszt tehet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) vagy bírósághoz fordulhat.